dijous, 21 d’abril del 2016







APP INVENTOR

App inventor és una aplicació que et permet crear aplicacions de manera fàcil i senzilla. Només està disponible per Android. Les aplicacions fruit d'App Inventor
estan limitades per la seva simplicitat, tot i que permeten cobrir un gran nombre de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.


Hello Purr:

Hello Purr és la primera pràctica, consisteix en fer que el gat que hem posat en el centre de la pantalla, faci soroll i que el mòbil vibri. Hem de ficar pet ''the kitty'' a sota.
El meu treball està personalitzat amb el fons blau i les lletres en un altre color, pero també es pot personalitzar canviant la mida i el tipus de lletra o inclús canviant la imatge.
Els blocks et permeten fer que l'aplicació sigui útil ja que s'ocupen del funcionament.


Painpot:
Aquesta aplicació serveix per poder dibuixar en la pantalla amb 3 colors diferents i un cop volem tornar a començar, cliquem el botó de ''wipe'' i podem canviar el dibuix que ja hem realitzat. 



Mole Mash: Aquesta aplicació és un joc, la imatge es va movent i cada cop que cliques a sobre aconsegueixes un punt. Per començar la partida de nou hi ha el botó ''reset''. 

Pong: És el típic joc que tothom ha jugat, la pilota no pot tocar la part d'abaix, per això hi ha un bloc per evitar-ho, cada cop que no cau i li dones amb el bloc suma un punt. Per tornar a començar hi ha el botó de reset.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada