dijous, 22 d’octubre del 2015


Aquests són alguns dels treballs que he fet:

1.Rectangles.
Aquest treball m'ha agradat molt, ja que es fàcil i al final queda molt bonic, he utilitzat rectangles de diferents mides i colors. He fet avançar i retrocedir alguns rectangles amb la barra d'eines.
2.Triangles.
És un treball fàcil amb el·lipses i triangles, fa una il·lusió òptica. Primer fem un triangle equilàter, després a cada punta hi posem una rodona i amb la configuració de la mateixa rodona rodegem les puntes del triangle, després esborrem el triangle.
3.Papallona.
És un conjunt d'el·lipses amb diferents canvis de colors i algunes sense contorn. He duplicat una filera de el·lipses i la he canviat de lloc, això forma una papallona.
4.Felip.
És un conjunt d'el·lipses i rectes amb diferents mides i colors.

FONS
Per fer el fons he utilitzat l'eina de fer polígons, he fet un polígon de 6 costats igual, l'he duplicat fins crear un fons, he agrupat tots els polígons i de emplenat he fet un degradat senzill.

TÍTOL
El meu títol està basat en els colors i el tipus de lletra que m'agraden. Primer he ficat les lletres amb negre i desprès he duplicat i he canviat el color, l'he avançat perquè faci l'efecte de ombra, per últim he seleccionat els dos i els he posat en cursiva. 
LOGOTIP
El meu logotip són dues estrelles deformades amb l'inkscape, després he posat les meves inicials a sobre. Són uns colors que queden bé i que m'agraden molt.

dimecres, 21 d’octubre del 2015

L'INKSCAPE:

L'inkscape es un programa fet per dissenyar diferents coses, es un programa de dibuix de tipus vectorials, els programes de dibuix de tipus vectorial són aquells que desen les formes del dibuix amb nodes, els quals permeten, a partir d'un nombre limitat de punts, re-dibuixar aquestes formes cada cop que s'ha de mostrar el dibuix en pantalla. Aquest programa té moltes eines per poder dissenyar al teu gust, aquestes son algunes:
· Les formes amb corbes de Bézier.
· Eines per fer formes i camins amb l'Inkscape.
 ·El contorn.
 ·Les formes geomètriques de l'Inkscape.
·Transformar una imatge.
·El text.